Contact

 

 Wil je koffie of thee?

 

         icons8 tea 40

Wil jij je website laten bouwen? Het beheer van je website uitbesteden zodat jij je handen vrij hebt voor andere dingen? Ik help je graag!

Een keertje kennismaken? Dan kan bij mij of gewoon via Zoom. Je mag me bellen of mailen voor een afspraak of via onderstaande button een afspraak plannen in mijn agenda, maar je kunt ook het formulier hiernaast invullen. Als je mailt neem ik op werkdagen binnen 3 dagen contact met je op.

Wie is FH Web Assist

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen van FH Web Assist. Ik help jou met website-ontwerp, website-onderhoud en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik wil goed werk afleveren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat. 

QUICK LINKS

Home

Wie ben ik

Aanbod

Aanbevelingen

Contact gegevens

Van Dijcklaan 75,
2282 VN Rijswijk

+31 (0) 6 28730238

frederique@fh-webassist.nl

© 2022 Frederique – webdesigner| All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies