FH WEB ASSIST

Laat jouw website tot leven komen

FH Web Assist: Laat jouw website tot leven komen

Hoi! Ik ben Fréderique, een enthousiaste websitebouwer gespecialiseerd in WordPress.

Ik help je graag bij het  creëren van een krachtige en professionele online aanwezigheid. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen online zet, of een bedrijf dat een website-makeover nodig heeft, ik zorg ervoor dat je website er geweldig uitziet en perfect aansluit bij je doelgroep. Met mijn expertise in WordPress bied ik technische optimalisatie, responsief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid, zodat je website snel, aantrekkelijk en gemakkelijk te beheren is. Laten we samenwerken en jouw droomwebsite tot leven brengen!

Motto 

Kwaliteit boven kwantiteit

Dit betekent Echte Kwaliteit in Webdesign: Aandacht voor Jou

Bij het maken van websites draait het bij mij om kwaliteit, niet om kwantiteit. Ik wil ervoor zorgen dat elke website echt goed werkt en dat die past bij wat het bedrijf wil vertellen. Door goed te luisteren en samen te werken, maak ik de website zodat deze perfect past bij wat het bedrijf nodig heeft.

Missie

Het creëren van jouw droom website.

Dit betekend dat ik samen jouw aan de slag ga.

Ik geloof dat elke website een verhaal vertelt, en mijn doel is om dat verhaal goed naar voren te lasten komen. Ik vind het leuk om websites te maken die mensen blij maken en hen helpen om online succesvol te zijn! Dit wil ik ook voor jouw doen.

Ik zorg ervoor dat jouw website er zowel  technisch als design goed uitziet.

 

 

Services die ik aanbied

Uniek Website Ontwerp

Wil jij een prachtige, unieke website of webshop die perfect bij jou past? jouw website moet een weerspiegeling zijn van wie jij bent en wat je wilt bereiken – daarom werk ik nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Ontdek vandaag nog wat ik voor jou kan betekenen en geef jouw online aanwezigheid de boost die het verdient!

Website Optimalisatie

Wil jij een website die niet alleen mooi is, maar ook snel laadt? Ik kan jouw website onderzoeken en verbeteringen voorstellen. Samen evalueren we deze resulaten en  zorg ik ervoor dat jouw website er goed uitziet, duidelijke informatie bevat en een stukje persoonlijkheid laat zien. 

Website onderhoud

Met mij als jouw websitebouwer, ben je nooit aan je lot overgelaten. Ik bied een onderhoudscontract aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel blijft draaien. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Laat het technische gedoe maar aan mij over!

Klaar om je project te starten?

Klanten reviews

Fréderique pakt het opzetten van een website heel persoonlijk aan. Ze overlegt, doet een voorstel en gaat met de feedback van de klant aan de slag. Met zorg en aandacht geeft ze deze vorm. Voor onze klant mocht ik de teksten opzetten. Omdat ik het net als Frederique zo persoonlijk – plus met zorg en aandacht – oppak hebben we een website opgeleverd voor de klant die er goed uitziet, duidelijke informatie bevat en een stukje persoonlijkheid laat zien van Cynthia. Samen vooraf overleggen, tijdens en een evaluatie nadien maakte het helemaal af. Het was fijn om met zoveel plezier, zorg en alle aandacht dit te mogen doen samen. Dankjewel Frederique en op naar ons volgende gezamenlijk project.

Petra Steffens

Petra Tekst&Taal

Samen met Fréderique Benard-Hazen heb ik mijn nieuwe website naar een nieuw level getild! En ik ben er zo enorm trots op! Frederique bedankt voor de fijne samenwerking en je hulp bij het bouwen van mijn website

Cynthia Fokkens-Fakkert

Cfris Cleaning

Ik heb Frederique leren kennen via een aanbeveling van een andere klant van haar en dat heeft zij volledig waargemaakt. Als iemand aan je site werkt gaat dat gepaard met een stukje vertrouwen qua pro-activiteit, afhandeling, woordkeuzes, stiptheid en tijdsbesteding. Wat dat betreft kan ook ik Frederique van harte aanbevelen. Met een no-nonsens aanpak levert zij absoluut waar voor haar geld.

Michel Bres

Dialog Experts