Laat jou website tot leven komen!

Hoi! Ik benFréderique, een enthousiaste websitebouwer gespecialiseerd in WordPress. Ik help je graag bij het oplossen van het probleem van het creëren van een krachtige en professionele online aanwezigheid. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen online zet, of een bedrijf dat een website-makeover nodig heeft, ik zorg ervoor dat je website er geweldig uitziet en perfect aansluit bij je doelgroep. Met mijn expertise in WordPress bied ik technische optimalisatie, responsief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid, zodat je website snel, aantrekkelijk en gemakkelijk te beheren is. Laten we samenwerken en jouw droomwebsite tot leven brengen!

Wat maakt FH Web Assist uniek

Aandacht voor jouw visie

Een succesvolle WordPress-website begint met het begrijpen van jouw visie en doelen. Ik luister aandachtig naar al jouw ideeën en samen creëren we een website die jouw merk en boodschap op een impactvolle manier uitdraagt, waardoor het mensen raakt.

Snel online

Je wesbite kan binnen 1 maand online staan, maar het hangt wel af van wat jij precies wilt. Hoe meer toeters en bellen je nodig hebt, hoe langer het kan duren. 

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom is jouw website maatwerk, zodat jouw website perfect aansluit bij je merkidentiteit en de behoeften van je doelgroep. Ik zorg ervoor dat je website opvalt en een blijvende indruk maakt.

Ondersteuning en advies

Na het “live” gaan van jouw website laat ik je niet in de steek. Ik geef je advies, denk met je mee en help je ook met het technisch onderhoud. Hiervoor heb ik een onderhoudscontract die al je technische zorgen uit handen neemt.