Nieuwsbrieven en email marketing

MÉÉR DAN EEN DIGITALE NIEUWSBRIEF? FH Mail Assist

Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij FH Mail Assist? Om meerdere redenen. Enkele leg ik hieronder kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken of een zoom meeting inplannen, dan vertellen ik je er meer over!

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos

Wat dacht je van het toevoegen van een filmpje? Het automatisch laten versturen van felicitaties bij verjaardagen? Een hele campagne op zichzelf laten draaien? Wees gerust, tijdens een twee uur durende training vertellen we je er alles over en laten we je zien hoe het moet. Hoort er allemaal bij.

Of heb je geen advies nodig en wil je enkel mijn systeem gebruiken?

Als specialist op dit gebied kijk ik graag met je mee! Als je wilt, controleer ik nog even of alles er goed uitziet en of de links werken. Ik kan mij ook voorstellen dat je liever zélf dingen uitprobeert, gewoon met een degelijk nieuwsbrievensysteem dat ‘gewoon’ werkt! Ook dat behoort toto de mogelijkheden.

Gepersonaliseerd systeem

Ik werk met een systeem dat ervoor zorgt dat jij het maximale uit jouw nieuwsbrieven kan halen. Je kan er hele e-mailcampagnes in maken en op een gebruiksvriendelijke manier ontwerp, schrijf en verzend je jouw nieuwsbrieven. Maar dat is eigenlijk nog maar het begin.

 

Meten is weten!

De data die je uit het systeem haalt is waardevol en gaat veel verder dan het percentage dat jouw nieuwsbrief heeft geopend. Wie precies heeft jouw nieuwsbrief geopend? Op welke link heeft diegene geklikt? Die gegevens maken onderdeel uit van jouw marketingplan. Meten is weten!

Algemene gegevens

KVK: 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Contact

  +31 (0) 6 2873028

   Rijswijk

  frederique@fh-webassist.nl

Volg me

Meer over FH Web Assist/FH Mail Assist

Hoi, ik ben Frederique, een creatieve en pragmatisch webbouwer en specialist in digitale nieuwsbrieven.

Ik help ondernemers met hun website, het onderhoud daarvan en het medium email optimaal te benutten met verschillende nieuwsbrieven en automatische mailings.