Altijd open en eerlijk

Bij mij geen nare verrassingen. We bespreken alles, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. En ik hou je tussentijds altijd op de hoogte.

Perfectionistisch & Pragmatisch

Ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit. Dus jij kan rustig slapen en hoeft niet meer na te denken over je site. Ik regel alles voor je, van design tot techniek.

Profiteer van mijn creativiteit

Ik doe niets liever dan mijn creativiteit inzetten om jou te helpen.

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen

Ik help jou met website-ontwerp, website support en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Een creatieve, pragmatische webbouwer

Een website-ontwerp maken, je site bouwen, alles onderhouden. Dat is niet niks. Het slurpt ongemerkt veel van je kostbare tijd op. En dat is natuurlijk helemaal niet handig als je een bedrijf runt en dus druk bent met andere dingen.

Daarom ben ik FH Web Assist begonnen. Om jou te helpen met de dingen waar jij niet goed in bent of geen tijd voor hebt. Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar bent en blijft met een mooie website die echt bij je past en altijd up-to-date is.

Mijn achtergrond: van secretaresse naar Web Assistent

Anderen ondersteunen bij hun werkzaamheden heeft er bij mij altijd al in gezeten. Ik ben mijn carrière namelijk begonnen als management-assistente, later werd ik secretaresse. Ik was altijd van alles aan het regelen en organiseren. Ervoor zorgen dat de ander blij was met het eindresultaat, gaf me veel energie. Die drive heb ik nu nog steeds.

De liefde voor programmeren zat er ook al vroeg in. Als kind vond ik het geweldig om codes om te zetten in een echt spel. Die interesse is altijd gebleven en ik merkte dat ik hier graag weer wat mee wilde doen. Daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen over het bouwen en onderhouden van websites met WordPress, HTML en CSS.

Een ondernemer met passie

Mijn talent om anderen te ondersteunen en mijn liefde voor design en techniek komen prachtig samen in FH Web Assist. En mijn bedrijf is een geweldige uitlaatklep voor mijn creativiteit, want ik vind het heerlijk om bezig te zijn met website-ontwerp . Zo help ik jou aan een mooie website, terwijl ik doe wat ik leuk vind. Ik kan dus écht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

Mijn werk is natuurlijk niet mijn enige hobby. Ik zing graag en ik hou van reizen. En ik ontwerp trouwkaarten. Dat is tot nu toe ook nog een hobby, maar wie weet wordt het ooit meer dan dat.

Website-ontwerp, website-support: ik ga voor kwaliteit

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik lever goed werk af zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat.