Websitebeheer

 

Besteed je websitebeheer uit aan FH Web Assist

We kennen het allemaal wel. Websites met laatste nieuwsberichten uit 2012. Misschien betrap je jezelf er ook wel op als je jouw eigen site bekijkt. Of wil je dit juist voorkomen.

Je website onderhouden en bijhouden is iets dat je bij voorkeur regelmatig doet. Vooral in een tijd van constante veranderingen online. Als ik jou goed inschat besteed je jouw tijd liever aan andere dingen dan aan websitebeheer. Dat is misschien zelfs iets waar je nauwelijks aan toe komt of waarvan je niet goed weet hoe dat werkt.

Wat je wel wilt is een site die tip top in orde. Dat deze goed vindbaar is en snel laadt bijvoorbeeld. Maar ook dat mensen zien dat je volop actief bent en dat er actuele informatie zichtbaar is. Want wat gebeurt er als mensen op je website komen en het vermoeden hebben dat je niet meer actief bent? Dan vertrekken ze uit jouw winkel en zoeken ze verder op het wereldwijde web. Precies dat is wat je niet wilt. Heb ik dat goed?

Wat valt er onder websitebeheer?

Ellendige situaties zoals vertrekkende bezoekers kun je voorkomen als je jouw website regelmatig onderhoud en bijhoud. Websitebeheer uitbesteden aan FH Web Assist betekent dat ik alles voor je regel zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Dat scheelt tijd én gedoe en levert een site op die up-to-date is en actueel. Zodat jij optimaal zichtbaar bent op dat wereldwijde web.

Regelmatig updaten vermindert de kans op gehackt worden. Daar wordt niemand blij van. Als jouw webbeheerder zorg ik altijd voor een back-up van je site. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan ben je dankzij een back-up zó weer online. En wil je iets aanpassen maar weet je niet hoe? Ik regel het voor je

Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

* WordPress en plugins updaten
* Back-ups maken
* Je site beveiligen met een SSL-certificaat
* Teksten plaatsen of aanpassen
* Afbeeldingen plaatsen of aanpassen
* Persoonlijk advies

Iets anders nodig? Vragen staat vrij!

Onderhoudscontract voor de onderhoud van je website

Voor het onderhouden van je website bied ik een onderhoudscontract aan. Neem gerust contact op als je hiermee geholpen bent. Maar onderhoud kan ook zijn je website laten verhuizen of checken of je huidige hosting provider nog wel het juiste biedt voor jou. Dat soort vraagstukken zoek ik voor je uit. Grondig en snel. Scheelt jou een hoop tijd. En in veel gevallen bespaart het je geld.

Vraag hier jouw offerte.