Webdesign

Webdesign door FH Web Assist

Jij wilt natuurlijk ook graag een mooie website of webshop. Iets wat goed past bij wie je bent en wat je doet als ondernemer of kunstenaar. Een site die zowel technisch als qua design goed in elkaar zit. Maar vraag je je af hoe je dat voor elkaar krijgt? Want hoelang ben je ermee bezig? En hoe moet je site eruitzien? Komt het allemaal wel goed als je het zelf doet? En kost het niet veel te veel tijd?

Ben je liever bezig met je bedrijf dan je website? Wil je als kunstenaar vooral creatief bezig zijn in plaats van je tijd besteden aan technische zaken? Besteed je webdesign dan uit. Ik bouw je website of webshop voor je zodat jij er niet meer wakker van hoeft te liggen.

De mogelijkheden bij FH Web Assist:

* Meertalige websites
* Design aangepast aan jouw huisstijl
* Je site helemaal op maat gemaakt

Webdesign: hoe pakken we het aan?

Als je je webdesign uitbesteedt, is het natuurlijk fijn om te zien met wie je te maken hebt. Daarom kom ik gewoon naar je toe om kennis te maken of we spreken elkaar via Skype. We overleggen over je wensen en daarna ga ik voor je aan de slag.

Heb jij al in gedachten hoe je site eruit moet gaan zien? Is er een specifiek WordPress-thema dat je wilt? Helemaal prima. Heb je nog geen idee? Dan maak ik een eerste voorbeeld voor je zodat je een idee hebt van de mogelijkheden voor jouw design.

Webdesign is voor mij een gezamenlijk proces, dus ik hou je altijd op de hoogte. Tussentijds krijg je ook nog een moment voor evaluatie, zodat ik het design verder kan aanpassen aan je wensen. Je site is pas af als jij tevreden bent.

 

Prijzen voor webdesign

Hieronder staan mijn prijzen voor webdesign. Wil je een grotere website? Of wil je een webshop laten bouwen? Vraag dan een offerte aan.

Webdesign

(3 pakketten)
  • WordPresspakket basis tot 5 pagina's
    € 595,00
  • WordPresspakket basis 6 tot 20 pagina's
    € 959,00
  • Pakket maatwerk - indien je andere wensen hebt
    € 50,00 per uur

 

Top of page