Websitebeheer

Websitebeheer

Ken je dat? Van die websites waar nog een jaartal rondzwerft van tien jaar geleden? Of het laatste nieuwsbericht is van 2013. Misschien heb je zelf wel zo’n website. Of misschien wil je dit soort situaties juist voorkomen. Maar je website-beheer, daar kom je gewoon niet aan toe. Je bent te druk met andere dingen. Of misschien weet je helemaal niet hoe je je website moet aanpassen of bijhouden. Maar je wilt wel dat je site er goed bij staat, want het moet niet zo zijn dat mensen op je site komen en denken dat je niet meer actief bent. Dan gaan ze gewoon verder naar de volgende site. En dat is dus precies wat je níét wilt.

Wat valt er onder websitebeheer?

Voorkom ellendige situaties en laat je website onderhouden. Ik regel alles voor je zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Dat scheelt je tijd én een hoop gedoe. De kans dat je gehackt wordt is bijvoorbeeld veel kleiner als je je site regelmatig updatet. En als jouw webbeheerder zorg ik altijd voor een back-up van je site, dus als er iets misgaat ben je zó weer online. En wil je iets aanpassen op je site maar weet je niet hoe? Ik regel het voor je.

Dit doe ik allemaal:

* WordPress en plugins updaten
* Back-ups maken
* Je site beveiligen met een SSL-certificaat
* Teksten plaatsen of aanpassen
* Afbeeldingen plaatsen of aanpassen
* Persoonlijk advies

Prijzen voor Website onderhoudspakket

Hieronder zie je mijn prijzen voor het onderhouden van je website. Heb je andere wensen voor je websitebeheer die buiten mijn onderhoudspakket vallen? Ook daar help ik je natuurlijk mee. Misschien wil je bijvoorbeeld je website laten verhuizen. Of je wilt weleens weten of je nog goed zit bij je huidige hostingprovider of dat je misschien ergens anders beter af bent. Ik zoek dat soort vraagstukken voor je uit. En dat scheelt jou een hoop tijd. Vraag hiervoor een offerte aan

Website onderhoudspakket

Kosten voor dit pakket zijn:

  • € 62,50   per kwartaal
  • € 250,00 per jaar of
  • € 50,00   per uur

Inhoud pakket o.a.

  • Plaatsen of aanpassen van afbeeldingen
  • Plaatsen/aanpassen van teksten
  • Consistentie checken
  • Updaten van plug-ins en extra back-ups maken
  • Advies
  • (Animatie) video's maken en plaatsen.

 

 

“Fréderique heeft haar werkzaamheden als webmaster van de website serieus uitgevoerd. Ze heeft ervoor gezorgd dat de informatie op deze website up-to-date bleef. Vooral het actualiseren van de profielen van de leden – i.v.m. in- en uitstroom van leden – was een belangrijke taak die zij accuraat heeft uitgevoerd.”

 Jacqueline Duimel-Hartman
Secretaris Netwerkgroep JobRunners Rijswijk

Top of page