Over mij

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen van FH Web Assist. Ik help jou met website-ontwerp, website-onderhoud en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Een creatieve en perfectionistische webbouwer

Een website-ontwerp maken, je site bouwen en dan ook nog onderhouden. Dat is niet niks. Het slurpt ongemerkt veel van je kostbare tijd op. En dat is natuurlijk helemaal niet handig als je een bedrijf runt en dus druk bent met andere dingen.

Daarom ben ik FH Web Assist begonnen. Om jou te helpen met de dingen waar jij niet goed in bent of geen tijd voor hebt. En om ervoor te zorgen dat jij online zichtbaar bent met een mooie website die echt bij je past en altijd up-to-date is.

Mijn achtergrond

Anderen ondersteunen bij hun werkzaamheden heeft er bij mij altijd al in gezeten. Ik ben mijn carrière namelijk begonnen als management-assistente en later werd ik secretaresse. Ik was altijd van alles aan het regelen en organiseren. Ervoor zorgen dat de ander blij was met het eindresultaat, gaf me veel energie. En die drive heb ik nu nog steeds.

De liefde voor programmeren zat er ook al vroeg in. Als kind vond ik het geweldig om codes om te zetten in een echt spel. Die interesse is altijd gebleven en ik merkte dat ik hier graag weer wat mee wilde doen. Daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen over het bouwen en onderhouden van websites met WordPress, HTML en CSS.

Mijn talent om anderen te ondersteunen en mijn liefde voor design en techniek komen prachtig samen in FH Web Assist. En mijn bedrijf is een geweldige uitlaatklep voor mijn creativiteit, want ik vind het heerlijk om bezig te zijn met website-ontwerp en om logo’s en animatievideo’s te maken. Zo help ik jou aan een mooie website terwijl ik doe wat ik leuk vind. Ik kan dus écht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

Mijn werk is natuurlijk niet mijn enige hobby. Ik zing graag en ik hou van reizen, vooral van cruises. En ik ontwerp trouwkaarten. Dat is tot nu toe ook nog een hobby, maar wie weet wordt het ooit meer dan dat.

Website-ontwerp en website-onderhoud: altijd de beste kwaliteit

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik wil goed werk afleveren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat.

Wil je een keer kennismaken? Bespreken hoe ik jouw leven makkelijker kan maken met webdesign of webbeheer? Neem dan contact met me op.

Top of page